Comunicat juny: casal d’estiu CE Mataró

15 de juny de 2023

Bona dia,

la direcció del club d’escacs Mataró informa. Pel que respecte a l’inici del casal d’estiu que tradicionalment organitza la secció de l’escola CE Mataró, aquest any per motius d’inscripció la junta ha resolt el següent:

  • La suspensió de les setmanes 26 al 30 de Juny (matí i tarda) i 24 al 28 de Juliol (matí i tarda).
  • Les setmanes del 3 al 7 de Juny i del 10 al 14 del mateix mes es desenvoluparan amb total normalitat en format de grup reduit pels matins, de 9h a 13h.
  • La setmana del 17 al 21 de Juliol queda en suspensió temporal a l’espera d’assolir un número mínim d’inscrits, el qual es resoldrà a través d’un comunicat la propera primera setmana de Juliol. S’intentarà organitzar el grup de tardes.

Demanem disculpes a totes les fammilies que havien dipositat la seva confiança en nosaltres, en breus ens posarem en contacte notificant a través de correu electrònic les afectacions personals i les alternatives que oferim per a cada cas.

Atentament,
Sergio Mancha
President CE Mataró