Casal CE Mataró 2023

Del 26 de Juny al 28 de Juliol de 2023

Enguany tornem a organitzar des del Club d’Escacs Mataró el tradicional casal d’estiu que havíem realitzat anys anteriors abans de la pandèmia, aquest any per a tots els alumnes tant de les escoles com de les nostres classes internes.

Aquest any no pleguem al Juny, i si el teu fill/a ha estat jugant a escacs amb nosaltres, aquest any tindrà la possibilitat de gaudir d’un estiu ple de jocs, estratègia i escacs al carrer bonaire 25!

Els nostres professors s’encarregaran del monitoratge dels nens al llarg de les cinc setmanes de casal, guiant-los a través de divertides activitats per a fomentar els escacs i el seu pensament estratègic, treballant posicions i partides, i a més gaudint el màxim possible amb els seus companys. En dos torns al dia, els nois i noies podran passar-s’ho bé de 9h a 13h del matí, i/o 16h a 19h de la tarda, gràcies als escacs.

Preus per setmana i infant:*

  • 75€ mitja jornada (matí o tarda)
  • 110€ jornada completa

*d’un total de 5 setmanes, 10% de descompte si es fa tot el casal sencer

A les nostres instal·lacions tenim tot l’espai i material suficient que utilitzem a totes les nostres classes per a analitzar i dinamitzar aquest esport. Comptem amb un gran número de material, monitors diversos i l’experiència que ens certifica com la referència en escacs educatius de la ciutat.

Trobareu el formulari d’inscripció al final de la pàgina, podeu enviar qualsevol consulta a través del nostre mail o trucant per telèfon. CE Mataró es reserva el dret a confirmar els grups fins a la darrera setmana, fins al dia 23 de Juny.

A què esperes? Vine a gaudir del millor estiu, vine a gaudir d’un estiu ple d’escacs!